شکایت به دیوان عدالت

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضرتعالی در ماه مبارک رمضان.بنده تک فرزند هستم و فاقد خواهر و برادر می باشم همچنین مادرم نیز دچار معلولیت بینایی با درجه شدید می باشند که به تایید سازمان بهزیستی رسیده و اکنون تحت پوشش بهزیستی می باشند.چند ماه پیش با استفاده از ماده 6 قانون جامع حمایت از حقوق معلولان که مصوب سال 83 مجلس شورای اسلامی می باشد، تقاضای معافیت از سربازی را به اداره نظام وظیفه شهرستان محل سکونتم ارایه دادم که آن ها مادر مرا برای معاینه تخصصی چشم پزشکی به مرکز استان فرستادند و آن ها نیز نتیجه معاینه را به کمیسیون پزشکی شهرستان فرستادند که متاسفانه کمیسیون پزشکی نظام وظیفه شهرستان با درخواست من مخالفت کرد و در جواب اعتراض من گفته شد که میزان معلولیت مادر شما با آیین نامه های سازمان نظام وظیفه منطبق نبوده و در نتیجه از نظر این سازمان شما مستحق برخورداری از معافیت ماده 6 نیز نیستید.حال سوال من از حضرتعالی اینست که آیا اداره نظام وظیفه می تواند با این دلیل، نص صریح قانون مصوب مجلس را اجرا نکند؟ در حالی که طبق تبصره ماده 1 قانون جامع حمایت از حقوق معلولان،سازمان بهزیستی مرجع تشخیص معلولیت در کشور معرفی شده؟لطفا بفرمایید که آیا کار اداره وظیفه عمومی با قانون مصوب مجلس مغایرت داشته است یا خیر و اینکه اگر ازاداره وظیفه عمومی به دیوان عدالت اداری شکایت کنم، با توجه به ادله ای که به عرض رساندم،شکایت من به نتیجه می رسد یا خیر؟ در پایان ماده 1 قانون جامع حمایت از حقوق معلولان مصوب 1383 مجلس شورای اسلامی و تبصره آن و همینطور ماده 6 این قانون را که صراحتا حکم به معافیت بنده می کند را عینا و بی کم و کاست خدمت شما ذکر میکنم.با تشکر ماده1. دولت موظف است زمینه‌های لازم را برای تأمین حقوق معلولان، فراهم وحمایت‌های لازم را از آنها به عمل آورد.\r\nتبصره. معلول در این قانون به افرادی اطلاق میگردد که به تشخیص کمیسیون پزشکی سازمان بهزیستی براثر ضایعه جسمی، ذهنی، روانی یا توأم، اختلال مستمر در سلامت و کارایی عمومی وی ایجاد گردد. به طوری که موجب کاهش استقلال فرد در زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی شود. ماده 6. یکی از فرزندان اولیایی که خود ناتوان و معلول بوده (هر دو یا یکی از آنها معلول باشد) و یا حداقل دو نفر از فرزندان آنها ناتوان و معلول باشد از انجام خدمت وظیفه عمومی معاف می گردد.\r\n

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: سایر مقررات حقوقی
3 پاسخ
2,928 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۴/۰۸ ۰۴:۵۴