قرارداد اجاره

بسم الله الرحمن الرحیم\r\nاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم\r\n\r\nبا سلام و خسته نباشید\r\nان شاءالله بین من و شخصی برای اجاره واحد تجاری , قراردادی فی ما بین نوشته شده و ایشان پول پیش و اجاره را قراره پرداخت کنند و به من گفتند برای وام خود اشتغالی که از یک بانک برای واحد من میخوان بگیرن , بانک فقط قرارداد رهن کامل را برای پرداخت وام قبول میکنه و برای اینکار گفتند ما به یک بنگاه مراجعه کنیم و یک قرارداد تنظیم شود که انگار من واحد را به جای اجاره به اونا به صورت رهن کامل دادم تا بتونه قرارداد رو به بانک بدن که وام بگیرن,\r\n در قرارداد بنگاه چه ضمانتی یا چه چیزی باید نوشته بشه که بعدا برای من دردسر نشه و طوری باشه که انگار من به ایشون پول رهن کامل رو بدهکار نباشم چون فقط من پول پیش رو گرفتم که برای اون هم جداگانه بین خودمون نوشتیم ولی برای کمک به ایشون که واحد من رو برای خوداشتغالی به بانک نشون بدن خواستم کمک کنم که انگار به ایشون رهن کامل دادم ولی نمیخوام خدای نکرده برای خودم مشکل بوجود بیاد که انگار سندی علیه من باشه که من پول رهن کامل رو گرفتم و میخوام مثلا متنی نوشته بشه که من پول رهن کامل ایشون رو کامل بهشون برگردوندم که بعدا نتونن ادعا کنن.\r\nخیلی ممنون به خاطر راهنمایی

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مباحث متفرقه
1 پاسخ
3,117 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۳/۳۱ ۲۰:۳۹