شریک جرم

نامزدم سال گذشته لباس هایی که در بوتیک می فروخته را به خانمی فروخته و از او چک هایی در یافته کرده هر کدام ماهی 2میلیون و پانصد.خانم از اولین چک هیچ کدام را پاس نکرد تا اینکه با وساطت بازاری ها و کمک انها سه فقره را پرداخت کرد. لازم به ذکر است تمامی چک ها را همسرم به برادرش داده بود و او به جای بدهی های خودش خرج کرد .از اولین چکی که پاس نشد برادر شوهرم مدام تماس می گرفت و با داد و بیداد و تهدید از همسرم می خواست که برود در مغازه ان خانم داد و فریاد کند و فحش بدهد و حتی در مغازه اش را قفل بزند!(کار غیر قانونی چون مغازه اصلا مال کسی دیگر بود و همسرم ربطی نداشت)این موضوع تا امسال نیز ادامه پیدا کرد و هر دفعه همسرم را می فرستاد و می گفت برو در مغازه اش ابروشو رو ببر و زنگ بزن به من گوشی رو بزار رو اسپیکر تا منم بهش فحش بدهم. هر روز صبح با این کارها همسرمو تهدید می کردن و با اینکه همسرم در کار با دو برادرش شریک بود پولی به او نمی دادند و فشار می اوردند تا برود در مغازه و ابرو ریزی کند. همسرم هم یک روز زیر فشار انها رفت در مغازه و ان خانم هم گفته بود نمی خوام چک ها رو پاس کنم و جنسا رو بهم گرون دادی (بعد از یک سال)!همسرم عصبانی میشه و دفتر مغازه رو از دستش می کشه و میاد بیرون. خانم شکایت کرد از همسرم و همسرم مجرم به سرقت شناخته شد.یک شب زندان بود و با وصیغه ازاد شد. حالا سوال من اینه که ایا برای روز دادگاه وکیل بگیریم یا دیگه فایده ای نداره و اینکه چقدر همسرم باید بره زندان.با توجه به این که شاهد بودم برادرهای همسرم و حتی مادرش اونو تشویق و تحریک و تهدید به کار خلاف قانون کردن(من و پدرم مرتبا بهش می گفتیم این کار خلافه و این کارو نکن اما تحت فشار بود و پدرم بهش می گفت از راه قانونی اقدام کن برو چک هاتو بزار اجرا اما برادر شوهرم چکها رو نمی گرفت بیاره و حتی اسم کسایی که چک ها رو بهشون داده بود به شوهرم نمیگفت که بره بگیره بزاره اجرا) من می تونم شهادت بدم که اونها شریک جرم همسرم بودن یا نه قابل قبول نیست؟ و اینکه اگر قابل قبوله از جرم همسرم کم می کنه یانه. چون شوهرم تحصیلات نداره و تفکرش عامیه(زیر دیپلم)اما برادر شوهرم فوق لیسانسه و چون پدر شوهرم فوت شده خودش قیم خونواده میدونه و میخواد برای همه رئیس بازی در بیاره. مادر شوهرمم پشتشه.

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: سایر مقررات حقوقی
حوزه قضایی: اصفهان/گلپایگان
2 پاسخ
2,891 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ ۱۸:۲۷