سهم ارث با قانون 946


بنده این سوال را به شکلی دیگر مطرح کرده بودم
لطفا وکلایی که قبلا پاسخ داده اند اگر به نتیجه جدیدی نرسیده اند اجازه دهند تا بنده از نظر دیگر همکارانشان استفاده کنم.

متوفی=پدر
وارث=(یک زوجه)(سه پسر) (دو دختر)
تاریخ فوت=1362
تاریخ صدور گواهی حصروراثت=1376
یکی از پسران سهم خودرا به برادر دیگر در تاریخ 1383 میفروشد با انجام سند قطعی غیرمنقول مبنی بر دوسهم مشاع از هشت سهم شش دانگ یک باب خانه.
در گواهی حصر وراثت امده است همسر یک هشتم از اموال منقول و قیمت اعیان واشجار و بقیه ماترک به نسبت پسران دو برابر دختران. بین وراث متوفی تسهیم و تقسیم گردد.
حالا با توجه به ماده 946 قانون مدنی که بعد از انجام معامله در تاریخ 1387 به تصویب رسیده است وبا توجه به تبصره مفاد اين ماده در خصوص وراث متوفايي كه قبل از تصويب آن فوت كرده ولـي هنـوز تركـه او تقسيم نشده است نيزلازم الاجرا است
ایا زوجه از زمین سهم میبرد؟ 
اگر میبرد سهم زوجه چقدر (چند قسمت از قیمت کل ملک) است و باید از چه کسی طلب کند؟
ضمنا هیچ تقسیمی انجام نشده است و فقط گواهی حصر وراثت گرفته ایم.واقعا منظور از تقسیم چیست. افراز وگرفتن سند های شش دانگ مجزا ویا حصر وراثت که به معنی مشخص شدن سهم مشاعی و داشتن اجاز فروش ان میباشد. چگونه میشود قانون با حصر اجازه فروش سهم مشاعی را به شخصی بدهد بعد قانو جدیدی بیاید وبگوید سهمی که فروختی کلش مال تو نبوده وبخشی از ان مال غیر بوده.
ویا چگونه میشود قانون به شخصی با حصر سهمی مشخص کند وبعد با قانون جدید بگوید سهمی که برایت مشخص کرده بودم حالا کمتر است وبخشی از ان مال دیگری است.

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: تقسیم ماترک
3 پاسخ
4,888 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۳/۱۲ ۰۵:۵۵