درخواست راهنمایی

با سلام و احترام
بسیار متشکرم که وقت ارزشمند خودتان را در اختیار مردم قرار می دهید.
اینجانب طی بخشنامه تعاونی فرهنگیان به مدارس، اقدام به عقد قرارداد با یک شرکت پیمانکار که مجری طرح های مسکن فرهنگیان بود نمودم. اما با گذشت بیش از یکسال از زمان تحویل واحد مسکونی(که در قرارداد ذکر شده) هنوز واحد بنده تحویل نشده و البته در قرارداد ذکر شده که که اگر واحد با تاخیر تحویل داده شود پیمانکار باید جریمه دیرکرد پرداخت نماید و از سوی دیگر پیگیری و نصب انشعابات با پیمانکار می باشد. اما مشکل اینجاست که سال گذشته پیمانکار با ما تماس گرفت که برای تحویل کلید به دفتر شرکت مراجعه کنیم که بعد از مراجعه به ما گفت که بیایید این کلید واحد مسکونی شماست و انشعابات آن تا ده روز دیگر وصل خواهد شد(که این قول را در حضور دو نفر از اعضای خانواده ی من بیان کرد) و گفت که در ازای تحویل کلید روی این کاغذ بنویس که واحد را تحویل گرفتم و هیچگونه ادعایی ندارم و بنده نیز با توجه به قولی که داده بود این کار را کردم. اما بعد از گذشت زمان بسیار طولانی از این ماجرا هنوز پول انشعاباتی را که از ما نقدا گرفته بود را به حساب ادارات مربوطه واریز نمیکند و تنها بهانه می آورد که روال اداری طول می کشد و مسئول تعاونی مسکن فرهنگیان هم می گوید که دیگر از آن شرکت کناره گیری کرده ام و مسائل مطرح شده به من ربطی ندارد. از سوی دیگر قیمتی که به ازای مسکن از ما طی قرارداد گرفته بسیار بیشتر از عرف منطقه می باشد که به خاطر اسم تعاونی مسکن فرهنگیان بنده گول خوردم. استدعا دارم با توجه به اینکه بنده در شروع زندگی می باشم و همه سرمایه ام را به این شرکت داده ام ، راهنمایی بفرمایید چگونه اقدام کنم تا بتوانم به همه حق و حقوق از دست رفتم برسم و آیا امیدی هست که به نتیجه برسم؟
بسیار سپاسگزارم

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: اثبات مالکیت
1 پاسخ
3,181 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۳/۰۵ ۰۷:۵۲