الزام به سند
سلام - ملک خود را درسال 91 بصورت قانونی فروختم کلیه خیارات فسخ گردیده یک چهارم مبلغ ثمن دریافت گردید خریدار به محضر نیامد عدم حضوردریافت شده همان موقع درشورا طرح شکایت فسخ ودریافت خسارت نمودم شکایت درجریان بود که خریدار شکایت الزام به سند نمود - دردادگاه بدلیل درجریان بودن شکایت فسخ - بنده هم مطالبه فسخ نمودم - بعد از رد فسخ (البته به مدت یکسال جهت خسارت رای صادر گردیده واجراییه به تازگی صادر شده که منتظر گذشت 12روزمیباشم)شکایت دریافت الباقی ثمن وخسارت کرده ام ورای غیابی جهت دریافت الباقی ثمن و1000روزخسارت صادر گردید- امادادگاه الزام به سند رای به الزام به سند داده وصحبتی از پرداخت ثمن یا خسارت نکرده که من تجدید نظر داده ام باذکر این مطلب که حاضربه تنظیم سند میباشم ولی باید الباقی ثمن وخسارت را دریافت کنم - جهت رای غیابی الباقی ثمن وخسارت ، خریدار واخواهی داده فعلا منتظر دادگاه خریدار بابت واخواهی الباقی ثمن وخسارت می باشم .
سوال : 1-چقدر طول میکشد که خریدار بتواند ازبابت الزام به سند به نتیجه برسد .
2-می تواند سند را به غیر انتقال دهد
3- با اجراییه شورا میتوان ملک فروخته شده که هنوز به نام خریدار نشده را توقیف کرد وتوقیف چقدر طول میکشد
4- ایا دادگاه ، چه شورا بابت رای خسارت وچه دادگاه حقوقی بابت الباقی ثمن وخسارت میتوانند جلوی اجرای حکم الزام به سند را بگیرند چون دسترسی به خریدار ندارم ونمی توانم خسارتم را بگیرم
لازم به ذکراست که موضوع اصلی اخذ خسارت است که خریدار به هرنحو میخواهد از آن سر باز بزند - البته خریداری وجود ندارد و مشاور املاک اینهمه دردسر بوجود آورده
5-شماجای من بودید با این توضیحات چکار میکردید - با ذکر این مطلب که نگویید ......برسر ت بریز !!!
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
الزام به تنظیم سند رسمی ملک
5 پاسخ
5,160 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۵/۰۲/۲۱ ۱۲:۲۱