در مورد پرونده کلاهبرداری

با سلام
این¬جانب در سال 93 محموله قندی به وزن 3019 کیلوگرم و به ارزش تقریبی 7 میلیون تومان داشتم. در راهنمای همشهری یک آگهی مربوط به خرید مواد غذایی دیدم و با شماره آن تماس گرفتم و قرار شد آن را در تاریخ 20/7/93 برای صاحب آگهی بفرستم. متاسفانه خودم نتوانستم همراه با خاور حمل آن بار بروم و گرفتن چک خرید موکول به روزهای بعد شد. وقتی به آدرس تخلیه بار رفتم، متوجه شدم که خریدار حاضر نیست و یک کلاه¬برداری اتفاق افتاده است. آن موقع به دادگستری رودهن (محل تخلیه بار) شکایت کردم. مدارک من که بعدا تکمیل شد، این¬ها بودند: بارنامه و استشهاد محلی.
یک جلسه در دادگاه شعبه 102 رودهن حضور پیدا کردم و مدام به کلانتری در حال رفت و آمد بودم و تحقیقاتی هم انجام وضمیمه پرونده شد. کلاهبردار مزبور به نام ... یک شماره موبایل دایمی همراه اول هم داشت و کپی کارت ملی موقت او هم به دست آمد.
یک جلسه هم که قرار بود دادگاه برگزار شود، قاضی بیمار شده بود و در جلسه بعدی هم به علت آن که خود ساکن رودهن نبودم و سواری شخصی هم نداشتم (یعنی تردد دشوار بود) در جلسه دادگاه حاضر نشدم.
متهم مزبور شاکیان دیگری هم در مورد کلاهبرداری دارد و دو فیلم دوربین مداربسته هم از وی موجود است.
قاضی شعبه 102 دادگاه رودهن در محاکمه غیابی خود بدون حضور شاکی و متهم قرار منع تعقیب " به لحاظ فقدان ادله اثباتی کافی و اقناع¬کننده و عدم احراز وقوع بزه مستند به مادتین 264 و 265 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب 92" صادر کرده است. "این رای تا بیستم اردیبهشت قابل اعتراض در محاکم تجدید نظر استان تهران است."
راهنمایی شما در مورد این پرونده چیست؟ آیا این پرونده در صورت درخواست تجدید نظر نیاز به گرفتن وکیل دارد؟ (با توجه به آن که از نظر مالی با مضیقه مواجه هستم.)
با تشکر

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: کلاهبرداری
1 پاسخ
3,419 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۲/۱۱ ۰۵:۲۵