سفته ضمانت

سلام خسته نباشید, من به مدت نه ماه در یک دفتر بیمه به عنوان منشی فعالیت داشتم, در ابتدای کار,کارفرما از من چک یا سفته به مبلغ ده میلیون تومان خواست, من هم سفته به مبلغ ده میلیون تومان فراهم کردم و نزد ایشان بردم وچون بار اولم بود واز روی بی تجربگی و خام بودن شروع به پر کردن سفته ها کردم, در بخش توضیحات روی سفته نوشتم این سفته به عنوان حسن نیت انجام کار در دفتر اقای فعلان می باشد و برادرم هم به عنوان ضامن پشت ان نوشت وامضا کرد, بعد هم هر سه ماه با من قرارداد مینوشت که سه ماه اول قرارداد نبست ولی بعد از سه ماه قرارداد بست وبعد از سه ماه دوم هم باز قرارداد بست, ونه کپی به من داد ونه رسیدی وهربار که دلیلش را می پرسیدم میگفتن که بخاطر اداره کار هست, ومن بخاطر مشکلات کاری که با این اقا داشتم به فعالیتم در دفتر بیمه پایان دادم, یعنی بعد از سه ماه سوم که مجموع کار کرد من میشود نه ماه, واز انجایی که فهمیدم که چه اشتباهی کرده ام با شخصی مشورت کردم وایشون به من کمک کردن وفقط توانستم یک فسخ نامه از ایشان بگیرم که در این فسخ نامه گفته شد که سفته های من که برادرم ضامن شده است بعداز چهار ماه به من تحویل داده شود, در زمان نوشتن ما شماره سفته هارا استیم ولی ایشون ندادن,وگفتن که همراهشان در دفتر نیست وسرباز زدند,وما فقط مجبور شدیم به نوشته وتوضیحات ان اشاره کنیم,حالا ان مدت گذشته و ایشان مدعی هستن که بابت یک سند بیمه ای بنده بدهکار هستم وباید مبلغ را پرداخت نمایم در صورتی که من پرداخت کرده ام اما ایشان سرباز میزنن و سفته های مرا تحویل نمیدهند,من نمیدانم باید چکار کنم و میترسم مورد سواستفاده قرار بگیرد!لطفا مرا راهنمایی کنید. وبگوید برای جلوگیری از این کار چه راه حلی درست است! ممنونم

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: اختلاف کارگر و کارفرما
1 پاسخ
3,124 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۵ ۰۰:۵۰