سفته

سلام وخسته نباشید خدمت شما اساتید گرام,وپیشاپیش سال نو را تبریک عرض مینمایم؛
دو فقره سفته پنج میلیون تومانی که جمعا ده میلیون تومان شدبابت تامین خسارت ماشین یکی از دوستان که پراید بود درتاریخ ۲۰/۱۰۱۳۸۹ بصورت کامل پر کردم بجزء قسمت طلبکار و بدون تاریخ سر رسید,وچون دوست واشنا بودیم وشفاهی باهم هوافق کردیم منم اعتماد کردم وطبق توافقمون تاقبلااز پایان سال ۱۳۸۹ خسارت دادم وماشینی خریدن وهمه چیز تموم شد فقط سفته رو پس ندادن وبعداز مدتی بهم گفتن که سفته هارو زمان اسباب کشی خانه گم کردن وقرارشد پیدا که کردن برگردونن واز این جریان تاحالا گذشته وبعداز ۴،۵ سال رفتن شکایت کردن بعداز اخطار به شورای شهر باید میرفتم ورفتم که ادعا کردن کل ده میلیون سفته رو طلبکارن ومن ندادم,درضمن بعداینهمه سال خودشان با دستخط دیگرنام خودشو شخصا به تاریخ سررسید۲۰/۱۱/۱۳۸۹ جدیدی به سفته اضافه کردن ,وحالا منم چون مستند مدرک ندارم قاضی پرونده بدون توجه به این شرایط وگذشتن تاریخ سررسید خیلی راحت میگه باید پولشو بدی محکومی پرسیدم چرا فقط گفت چون سفته داره از شما؟
حالا خواستم بدونم واقعا هیچ راهی تو این قانونهای اسلامی ما نیست که بتونم ازحقم دفاع کنم از زحمات شما تشکر و قدر دانی میکنم همیشه شاد و سربلند باشید

وضعیت: باز (پاسخ رایگان)
مهارت: مطالبه وجه سفته
1 پاسخ
3,229 بازدید
تاریخ ثبت: ۱۳۹۴/۱۲/۲۹ ۱۸:۰۹