همسرم مدت دوماه است که بدون اجازه واطلاع من مدارک فرزندم را ازمدرسه گرفته وبه شهرستان رفته، من دراینمورد چه حقوقی دارم و چکار کنم؟ ضمنأ ای
همسرم مدت دوماه است که بدون اجازه واطلاع من مدارک فرزندم را ازمدرسه گرفته و به شهرستان (محل زندگی پدرش) رفته و خواهان طلاق و مهریه خود میباشد، من هنوز درمقابل این عمل ایشان هیچ پیگیری قانونی نکردم، چون برادرم را در شهرستان واسطه مذاکره باایشان و پدرشان گذاشتم به امید اینکه به زندگی مشترکمان برگرده ولی تاامروز نتیجه ایی حاصل نشده و مصر به طلاق هستند، لذا تصمیم گرفتم این موضوع را ازطریق مراجع قضایی پیگیری کنم. لازم بذکراست که دلیل ترک ایشان هم این بوده که من درگذشته همسرموقت داشتم که ازاو هم صاحب دو فرزند هستم، من دوسال پیش ایشان را ازاین موضوع مطلع کرده بودم وایشان تاامروز بخاطر این موضوع بامن سر ناسازگاری گذاشتند ولی تا دوماه پیش مرا ترک نکرده بودند... من دراینمورد چه حقوقی دارم و چکار کنم؟ ضمنأ ایشان میتوانند ازطریق دادگاه در شهرستان محل اقامت خودشان اقدام به اجراء مهریه ویا دادخواست طلاق بدهند ویا باید به دادگاه محل زندگی مشترکمان و محل سکونتمان مراجعه کنند؟
وضعیت:
باز
(پاسخ رایگان)
مهارت:
-
1 پاسخ
3,499 بازدید
تاریخ ثبت:
۱۳۹۳/۱۱/۰۱ ۲۳:۵۲:۳۵